Tartrul, adică piatra de pe suprafaţa dinţilor, este un depozit organo-mineral întâlnit la dinţii definitivi, temporari, lucrările dentare fixe şi mobile, la implanturile şi aparatele ortodontice.

Tartrul subgingival este de culoare închisă şi de duritate mai mare, dens şi foarte aderent de suprafaţa radiculară. El este situat în şantul gingival, sub marginea gingivală.

În general, gingiile pacienţilor cu depuneri de tartru sunt inflamate şi sângereaza frecvent la periaj. Dacă tartrul nu este îndepărtat periodic, afectează şi ţesutul de susţinere a dintelui, nu doar gingia,toate acestea ducând la mobilizări ale dinţilor afectaţi şi, în final, la pierderea lor.

Pacienţii cu depuneri de tartru au în permanenţă un miros fetid la nivelul cavităţii bucale, chiar dacă se spală pe dinţi şi folosesc apă de gură. În plus, există şi un aspect estetic neplăcut, din cauza depozitelor maronii-gălbui care se observă printre dinţi.

Tartrul nu se poate îndepărta prin metodele de igienă obişnuite.

Tartrul este poros, el adunând ca un burete placa bacteriană care se depune în mai multe straturi şi se mineralizează. Astfel, depozitul se măreşte, apasă pe gingie.

Pentru a preveni astfel de intervenţii este recomandată folosirea periuţelor MEGASONEX cu ultrasunete tehnologie revoluţionară, care îndepărtează de multe ori mai multă placă bacteriană faţă de o periuţă manuală. Periuta de dinti cu ultrasunete MEGASONEX folosit în periajul zilnic reduce semnificativ gingivita.

Este mult superior altor modele electrice deoarece beneficiază de o tehnologie de secolul XXI, technologia ultrasunetelor, curăţând de-a lungul liniei gingivale, si sub acesta cu 1-1,2 cm, eliminând mirosul neplăcut şi petele de pe suprafaţa dintelui.

Acumularea de tartru determină inflamarea gingiilor ceea ce poartă numele de gingivită, care se manifestă prin umflarea /mărirea, înroşirea, modificarea culorii şi sângerarea acestora.Dacă tartrul persistă perioade mai îndelungate pe dinţi şi, în special în regiunile subgingivale, nu doar gingiile au de suferit, ci chiar şi osul. Acesta, în încercarea de a se proteja de infecţia cauzată de bacterii, se retrage, iar implantarea dinţilor scade. Astfel, aceştia se vor mişca din ce în ce mai tare şi în cele din urma se vor pierde.Acest fenomen poartă numele de boală parodontală (aşa-numita parodontoză) şi este unul dintre cele mai dezastruoase efecte ale tartrului.

Descoperită la timp, această boală parodontală poate fi stopată, iar cauza înlăturată prin igienizări şi detartraje regulate.Se recomandă efectuarea unui detartraj o dată la 6 luni, iar la pacienţii cu implante dentare o dată la 4 luni.

Folosind zilnic de 2 ori, cate 3-3 minute periuta de dinti MEGASONEX inlăturarea tartrului este continuă si reduceti semnificativ posibilitatea de realizare de gingivită si de afectiunele teribile ale acestuia!

Ce găsiti in cutie?

Un aparat senzational de secolul XXI, adică

–       1 bucată periută de dinti cu ultrasunete MEGASONEX

–       1 bucată de periută de schimb SOFT

–       1 bucată periută de dinti medium MEDIUM

–       1 bucată box de transport

–       1 bucată incarcator 220V

Periuta de dinti cu ultrasunete MEGASONEX lucrează consecutiv 3 minute, după care se opreste automat. In fiecare 30 de secunde timp de o secundă, pentru a ne semnaliza necesitatea schimbarii pozitiei.

Ce vă oferă acest aparat senzational?

–       dinti fără tartru

–       dinti albi fara plăci bacteriene

–       gingii sănătoase

–       spălatul pe dinti fără sangerări

–       miros plăcut de gură

SPUNE UN NU HOTARAT PARODONTOZEI

Investeste in sănătatea ta proprie, cât mai devreme să nu iti pierzi dintii

Foloseste ACUM technica secolului XXI

Sa vedem cât ne costa?

–       un implant dentar 2.900 RON/bucată

–       coroană ceramică 1.100-2.000 RON / bucată

–       …

Acestă periuta ne costa cu mult mai putin! Pentru intreaga familie!!!!

Si ne ofera 2 ani de garantie, indiferent câte persoane il utilizeaza zilnic, si indiferent de câte ori!

Da, doresc să-l cumpar acum!