MEGASONEX, aparatul din secoolul XXI

Este esenţial ca fiecare dintre noi să afle importanţa îngrijirii permanente a dinţilor

, să cunoască simptomele afecţiunilor buco-dentare şi a modului în care acestea determină alte afecţiuni ale organismului.

Parodontopatiile încep cu gingivita, care, aflată în stadiul incipient, este încă reversibilă. Semnele şi simptomele gingivitei sunt gingiile roşii, tumefiate sau sensibile la durere, care sângerează la periaj.

In plus, sensibilitatea gingiilor se poate amplifica de asemenea odată cu înaintarea în vârstă.  În timp, gingiile suferă un fenomen de retracţie, expunând zonele neprotejate de smalţ ale dinţilor. Aceste zone sunt deosebit de sensibile la durerea provocată de alimentele şi băuturile reci sau fierbinţi. În cazurile severe, dinţii manifestă o sensibilitate şi la aerul rece şi la băuturile şi alimentele acre sau dulci. Dacă aveţi dinţii sensibili, încercaţi să folosiţi produsele utrasonice MEGASONEX.

Coroanele şi punţile dentare au rolul de a înlocui dinţii pierduţi. Implanturile dentare sunt soluţia pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinţi lipsă, sau pentru susţinerea protezelor complete sau parţiale.

Daca se acumuleaza mancare şi microbi in jurul implanturilor si pe lucrarea protetica:

– gingiile se vor inrosi, se vor tumefia şi veti simti tensiune.
– se va distruge „sigiliul biologic” iar microbii din mediul bucal vor patrunde spre osul care sustine implantul. Acest lucru va determina rezorbtia osului in jurul implanturilor iar in timp veti pierde implanturile.
– resturile alimentare pot cauza si respiratie urat mirositoare (halena).

Cum veti asigura succesul pe termen lung al lucrarii protetice pe implanturi?
– mentinand o igiena iguroasa a acestora;
– vizitand medicul dentist la fiecare 6 luni pentru control.

Aceasta technologie de secolul XXI va poate ajuta la ingrijirea corecta al dintilor si al gingiilor si la igiena orala judicios intretinuta!

http://www.colgate.ro/app/CP/RO/OC/Information/Articles/Oral-and-Dental-Health-at-Any-Age/Adults/Adult-Maintenance-and-Care/article/How-do-I-Care-for-my-Teeth-as-an-Adult.cvsp

http://concordiadent.ro/pentru-pacienti/21-ghid-de-ingrijire-a-implanturilor-dentare.html